Tevékenységek
Bizalom-diszkréció; Igényesség-minőség

Hölgyeim és Uraim!

SZERELMI (szexuál) MÁGIA, oldás / KÖTÉS

- A szexuál-mágiáról is írok nem sokára! -   

A szerelem csodálatos dolog, az ember szinte repül tőle. A test ég a vágytól és át tudja ölelni az egész világot. Sok esetbe, amikor elmúlik, ennek pont az ellenkezőjét érezzük. Ezért hatalmas igény van arra, hogy újra és újra átélhessék, vagy visszaszerezzék szerelmüket.

Praktikáimmal és tanácsaimmal élete, akár azonnal sors fordulóponthoz érhet el. Ön újra boldog lehet kapcsolatában, régi vagy új párjával.

Amiben segítségére lehetek:

- Szerelmes vagyok és "örökké" az is szeretnék maradni.
- Nem vagyok szerelmes, de vágyom rá.
- Ha tönkrement a házassága, párkapcsolata.
- Ha hűtlenséget és elhidegülést tapasztal.(Itt lehetséges, hogy szexuál-mágiát is be kell vetni!)
- Párja elhagyta.
- Elhidegült férje, felesége.
- Szeretnék fellendíteni szexuális életüket.
- Szenvedélyük alábbhagyott, libidójuk már nem a régi.
- Szeretőjét megtartanánk hosszútávon.
- Férjhez menne, s családot alapítana.
- Szeretné növelni pozitív kisugárzását, vonzerejét.
- Boldogtalannak érzi magát.

 Mindenre van megoldás! 

A karma tanítása szerint azok az emberek, akikkel különösen erős érzelmi szálak kötnek össze, valamilyen formában előző életünkben is közel álltak hozzánk. A közeli kapcsolatban álló lelkek későbbi életeikben is gyakran egymás mellé kerülnek. Ha valaki előző életében nagyon szeretett valakit, most is szeretetet érez majd a karmikus társa iránt. Ám a szeretet ne egyenlő a szerelemmel! Jobb, ha helyére tesszük az érzéseinket!

A karma, az előző életek három szintjét különbözteti meg, ami a kapcsolatokat illeti:

- a karmikus kapcsolat szintjét
- a lélektársi kapcsolatot
- az ikerlelkek (duálok) kapcsolatát

Szerelmi kötés

A szerelmi kötés ősi mágia. Használata megfontolandó, mert, ha olyan embert akarunk magunkhoz kötni, aki saját akaratából soha nem kezdett volna velünk szerelmi kapcsolatot, akkor sok szenvedést is okozhatunk vele. Ez, ha valóban szeretjük, a másikat szenvedést okozhat nekünk is, hiszen szenvedni látjuk Őt. Ezért gondoljuk meg alaposan, mielőtt a szerelmi kötés varázslatát választjuk, lehet, hogy más spirituális segítség jobban javát szolgálja szerelmes lelkünknek.

A szerelmi kötés jó megoldás lehet például, ha meglévő kapcsolatunkat akarjuk erősíteni vele, hatására az érzelmek mindig felerősödnek.

Ha úgy érezzük rosszul döntöttünk, vagy, hogy akaratunk ellenére végeztek velünk szerelmi kötést, és fel szeretnénk oldani, ez is lehetséges. De ennek ellenére ne döntsünk átgondolatlanul, amikor a kötést választjuk.

Akár szerelmi kötésre, akár annak oldására van szüksége, forduljon hozzám bizalommal, én segítek!

Mi kell mindehhez?

• Egy pár mondatban foglalja össze mit is szeretne pontosan, és kivel• A kis fogalmazást, és a nevét, valamint a párjáét és születési dátumaikat - lehetőleg percre pontosan,(szükség esetén 3 már megtörtént életeseményből be tudok pontosítani, azonban ez + 900 Ft!) várossal! - elküldi nekem mailben a latodorottya@gmail.com címre•

Ha megtisztel bizalmával, küldhet fris - max. 3 hónapos, jól látható- fotót is magukról! Ez jelentősen megkönnyíti a vizsgálatot, főleg, ha esetleg valamely adat hiányozna, de különben is elegendő lehet, a névvel együtt!!

 A megkapott információ alapján megvizsgálom, hogy a szerelmi kötés elvégezhető e.(Figyelem! Ez nem elemzés!)* Ha a szerelmi kötés elvégzésére úgymond áldást kapok, akkor a szertartás sorozatot, akár már aznap elkezdem. Vissza fogok jelezni, ha elkezdtem a szertartást, és a szerelmi kötés "teszthónap"- 28 nap!- onnantól indul. 

A szerelmi kötés, - a megkezdett varázslattól 28 nap múlva - sikerdíja,  mindössze 28.000 Ft.

*Mivel  azonban sokan megpróbáltak "hülyére venni" -  a főoldalon olvasható figyelmeztetésem ellenére! - sajnos nem él már az utólagos fizetési lehetőség! Időt, energiát fektetek az Ön ügyébe, úgyhogy minimum az, hogy legalább a fele összeget előre utalja!

Egyösszegben történő előre-utalás esetén, csak 25 e Ft a tiszteletdíj!

Szexuál-mágia: 14.000 Ft, ugyanezekkel a feltételekkel !

Itt, ha egyben utal előre, 12 e Ft- ért segítek!

 Email-ben adom majd meg a számlaszámot. 

A valódi boldogságért szerintem, jelképes összeg...Gyakori kérdések:

Szeretni fog vagy "csak" megszállott lesz?

Megszállott semmiképpen se lesz! Azt fogja érezni, amit Ön érez iránta.

Miért csak ennyibe kerül, amikor máshol 50-70-100 ezer Ft, minimum?

Azért, mert én valóban segíteni szeretnék, ez az életcélom, ezért születtem a Földre. Aki pedig rászorul, annak nem biztos, hogy rengeteg pénze van. Ugyanakkor, tisztában kell lenni azzal a spirituális, energetikai alapelvvel is, hogy a pénz is energia (bizonyos formában, felfogásban) és az adok-kapok, törvénye alapján Ön ebben a formában tud kiegyenlíteni felém a leghatékonyabban, hiszen én a pénzt tudom a leguniverzálisabban "felhasználni". A 20 - as szám, a szakrális szám-misztika szerint a dualitás, kapcsolódás anyagba hozatalát erősíti. Tehát, ezért pont ez az az összeg, amit meghatároztam.

Semmi más tennivalóm nincs? Nem kell megismételni?

Semmi mást nem kell tenni. A tényleges szertartás, 3 napig tart, utána "csak" várni kell. Abban az esetben lehetnek speciális teendők, ha a már megkezdett mágiát, kívülről akarják akadályozni. De erről majd akkor, ha valóban bekövetkezne!

Nem kell attól félnem, hogy "visszaüt"?

Nem. Amennyiben tiszta vágy hajtja, úgy nem kell ettől félnie. Akik önző érdekekből, dühből, bosszúból, kélyvágyból, esetleg pénz miatt akarnak magukhoz kötni valakit, azokra ez már nem igaz. Viszont, én ezt még a mágia megkezdése előtt felfedezem és egyszerűen nem vállalom el a bűbájt, ilyen esetben.

Az nem akadály, hogy nem tudok beszélni vele és nem találkozunk?

Nem. Semmit nem kell az italába csepegtetnie, az ágyába raknia és sorolhatnám még az egyéb hasonló legendákat...

Mennyi idő alatt fog beteljesülni a mágia?

Ez is a személyektől, karmájuktól függ leginkább. Ám, erősen függ pl. a Hold állásától is. A biztos jelek, amikről rövidesen írok, * azonban már a 28 nap alatt jelentkeznek ,siker esetén.

Lehet e olyanra kötést tenni akinek felesége vagy férje van?

A szerelem nem egy papírtól függ. Természetesen, nem fogok olyan párokat szétválasztani senkinek a kedvéért, akik őszintén szeretik egymást, de attól, hogy valakinek van egy papírja arról, hogy házasságban él, még lehet nagyon boldogtalan. Főleg, ha "tévedésből" kötötték össze magukat hivatalosan. Tehát, ha nem karmikus, főleg nem duál-pár-os a kapcsolatuk, akkor minden további nélkül mehet a dolog!

Mi van, ha nem tudom a pontos nevét, és / vagy a születési adatait?

Akkor, azt az időpontot (hellyel-közzel) kell megadni, amikor először találkoztak, először látta meg ŐT.

* Honnan tudhatom meg, hogy én nem állok e mágia alatt?

Ez egy igen fontos és logikus kérdés. A vizsgálat és az esetleges oldás, levétel fix. díja is, mindössze 28 e Ft. Ha nem él a gyanúval, könnyen lehet, hogy minden "próbálkozásomat" meghiúsítja egy "lappangó" kötés, átok! Persze én ezt általában érzékelem és még időben cselekszem! Pozitívabb energetikája miatt könnybben és gyorsabban kivitelezhető varázslat!

Miért nem hat a kötés / oldás, azonnal?

Mindennek időre van szüksége. Nekünk meg türelemre. Az IDŐNEK, - ha nem is előre elrendelten - minősége van. Mindennek meg kell érnie. Ráadásul, a szellemi, asztrális dolgok lassabban szilárdulnak meg, mint a már eleve anyagban lévők. A szexuál-mágia pl. ezért gyorsabb kissé.

Mit jelent az, hogy elkezd hatni a kötés?

Én ezt onnan számolom, hogy megtörténik az első komolyabb lépés. Tehát ha tegyük fel, önök haragban vannak egymással (illetve ő) és hónapok vagy évek óta szóba sem áll Önnel, akkor már az is annak számít, ha ír Önnek valami kedveset. Nyilván, olyan pároknál, akik együtt élnek, ez, egyáltalán nem számítana jelnek, hiszen minden nap találkoznak. Ott, ennél sokkal többnek kell történnie, hogy azt mondhassuk, már hat a mágia. Tehát, ez is ember, kapcsolat-függő.

Amúgy, az első perctől kezdve hat, ahogy felkerült, de akkor még nagyon gyenge, ahogy telik az idő, úgy lesz egyre erősebb. Főleg, ha Ön is támogatja hitével a folyamatot! 


Egyéb lehetőségek:

-Szinasztria (párkapcsolati) asztrológiai elemzés*:

kifejezeten két ember, (nem csak különneműek!) itt szerelmi (karmikus)  és szexuális összeillőségéről ad részletes és valóban egyedi, nem bulvár felvilágosítást. Végzett és gyakorlott pszichológiai konzultánsként, nem csak spirituális tanácsokkal  szolgálok, az elemzés kapcsán!

Mivel gyakorlatilag 4 horoszkópot kell összevetni ( a radix-okat, alapokat oda-vissza és a progressziót, előrejelzést, is szintén ugyanígy) ez igen bonyolult és fáradtságos munka. Több időt is vesz igénybe, mint egy általános, "egyszerű" elemzés!

Ebből adódóan, az értéke is nagyobb! Történetesen: 16 e Ft

Ha szerelmi oldást-kötést is kér hozzá, akkor mindössze 30 e Ft, 36 e Ft helyett!

A fizetés menete azonos az oldás/kötés - nél leírtakéval !*

Fizetés, ebben az esetben is, vagy egyösszegben történő előreutalással, vagy, 2 részletben, előre és utána-utalással történhet.  

 Mindehhez nincs is másra szükség, mint, hogy elküldi születési dátumaikat - lehetőleg percre pontosan,(szükség esetén 3 már megtörtént életeseményből be tudok pontosítani, azonban ez + 900 Ft!) születési várossal! - mailben, a latodorottya@gmail.com címre•  

Az elemzés, kb. 7 napot vesz igénybe és  alap esetben,csak a jelenre korlátozódik! Amennyiben további előrejelzéseket (negyed év, fél év, 1 év) is szeretne, úgy az havonta + 2 e Ft - ot jelent! 

Az alábbi dolgokról, csak személyesen, email-ben adok tájékoztatást!

- Szerelmi (személyre szóló!)  amulett 

- Szexuál-mágikus képek, energetizáló ékszerek

- Bájitalok (garantáltan veszélytelenek!:)

Egyéb érdekességek:

www.boszorka.webnode.hu

abizsu5.webnode.hu

Fantasztikus lehetőség nyílik meg most az Ön számára!!!

Hold-energia jóskártya, csak tőlem!


Különleges, általam alkotott, speciálisan energetizáló jóskártyák, most még bevezető áron - 3330 Ft - kaphatóak, egyelőre nyomtatható verzióban! Bemutatót küldök ingyen.

7000 Ft ért, elkészítem személyes kártyáit is!

Adja le még ma megrendelését, hogy minél hamarabb részesülhessen a fantasztikus kártya jótékony hatásaiból!